Rodolfi Mansueto

С 120-годишен опит Родолфи Мансуето С.П.А. е една от най-старите италиански индустрии, произвеждащи нарязани и мляни домати, доматена паста, сосове, пасата и доматени прахчета от червени, свежи, здрави и естествено отгледани домати.

Нашите продукти с основите на домат (като концентрати, пулп, пасти, сосове и доматени прахове), прахообразни съставки, получени със суха технология чрез пулверизиране, дехидратирани зеленчуци, зеленчуци на парчета, гранули, брашно и полуготови продукти за сладкарската промишленост са резултат от усъвършенствани производствени технологии, съчетани и с внимание към занаятчийството.

Нашите естествени и оригинални продукти на базата на домати са резултат от непрекъснатото усъвършенстване на производствените технологии и грижата и вниманието, което поставяме в нашите продукции.

Ярко червената доматена паста, пасата, фините мляни и нарязани домати, леко подправени и вкусни сосове са нашите специалитети от 1896 г. Уникалният вкус, който Ви завладява и отличава от конкурентите ни, е един от типичните атрибути на нашите продукти.

Покажи :
Сортиране по :
Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни