G Italia

Маслата "G Italia" са резултат от задълбочен и внимателен подбор на най-добрите суровини, за да донесе на масите по целия свят продукт, който напълно отразява високите очаквания на днешните потребители, все по-внимателни към качеството на хранителните продукти. Ние строго контролираме всички фази на производството, за да гарантираме, че се пазят изключително високите стандарти, като се опитваме да увеличим, където е възможно, качеството и имиджа. G Italia е основана преди 20 години, през 1998 г. от г-н Francesco Falcone, от три поколения в сектора на хранителните масла. Разположен в южната част на Италия, в района на Пулия, считан за най-добрия район, както качество, така и количество, за културата и мелницата на маслините, компанията се фокусира от самото начало върху производството на екстра върджин маслиново масло от най-високо качество. В техния красив район всъщност има 1200 мелница, поради което е районът с най-голям брой в Италия, Европа и всяка друга част на света.

Винаги сме имали за цел да получим много плодов и ароматен зехтин, като изберем най-доброто качество и разнообразие от плодове, включително Ogliarola, Coratina, Peranzana, Leccina, които заслужават успех както на местния, така и на международния пазар.

През 2005 г. голямата любов към природата ни води до въвеждане на линия от органични екстра девствени маслинови масла, които, освен да съберат значителна оценка от модерния потребител, имат огромна заслуга да отворят нашите хоризонти, голямата проницателност, която напълно променя основната дейност на компанията: въвеждането на органични студено пресовани масла от семена, отлични вкусни продукти със здравословни свойства, съществени и полезни за нашето тяло.

Покажи :
Сортиране по :
Copyright 2016 Asis.bg - Внос и дистрибуция на италиански храни